Top

Emmka – najprv stážistka, dnes už kolegyňa

Ahojte, volám sa Emma Juhásová a do Lemuru som pôvodne nastúpila ako stážistka. Zo školskej povinnej praxe sa postupom času stala pracovná pozícia, ktorú zastávam aktuálne a to Social media specialist.

Minulý rok som úspešne obhájila bakalársky titul na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach v odbore masmediálne štúdiá. Tým sa však moje vzdelávanie neskončilo, zmenila sa len jeho forma. Z dennej študentky sa stala externistka, ktorá je veľmi vďačná, že získala možnosť už počas samotného štúdia nadobúdať nové praktické skúsenosti, ktoré prepájam s vedomosťami zo školského prostredia. 

Aktuálne sa mojou Alma Mater stala Prešovská univerzita v Prešove, kde dopĺňam a rozvíjam už získané vedomosti novými informáciami a to v tomto prípade z manažmentu.

Vo svojom živote sa snažím riadiť heslom, že všetko v ňom by malo mať svoj BALANCE. Preto sa snažím pracovné a školské povinnosti vyvážiť dostatkom voľného času, ktorý najradšej trávim v zahraničí pri rodine vo svojom druhom domove. V našej agentúre som začínala ako stážistka, aktuálne už makám naplno.

Okrem toho obľubujem rôzne športové aktivity a súťaže. Nesmierne si však užívam aj spoločné chvíle s  priateľmi, s ktorými vždy zažijem nové dobrodružstvá, ktorých väčšina vždy začína spontánnym nápadom.

Považujem sa za spoločenského tvora 😀 avšak mojou charakteristickou črtou je „overovanie“ alias „tichý pozorovateľ“ kolektívu, kým sa odvážim naplno prejaviť.

Top 3 seriály

Top 3 sladkosti

  • Toblerone
  • Kinder bueno
  • Akýkoľvek koláč s ovocím a čokoládou
LEMUR