Top
kreatívne podujatie Košice Hrnčiarska

Strašidelne na košickej Uličke remesiel

V utorok 29. októbra sme pripravili pre KRUK, n.o. podujatie s názvom Strašidelne na Uličke remesiel.

Každú hodinu navštívila pekára na Hrnčiarskej ulici v Košiciach skupina žiakov základných škôl, ktorým porozprávala dobrá čarodejnica Danka legendu o vzniku Halloweenu. V kreatívnych dielňach s animátorkami z detskej organizácie Frigo si deti okrem kreslenia a vystrihovania vyskúšali aj zdobenie vyrezaných tekvíc.

Najpopulárnejšie bolo už tradične maľovanie na tvár. Deti neúnavne stáli v dlhočiznom rade, aby sa neskôr vďaka Mišovi a Slávovi premenili na strašidlá a príšery. A takto pekne vymaľovaní sa potom vybrali do školy na vyučovanie… Svojimi maskami nás ale neprekvapili iba deti, ale aj niektoré pani učiteľky!

 

Potešili nás úsmevy vyše 200 malých návštevníkov a ich vyučujúcich a tiež záujem médií, živý vstup z podujatia si mohli vypočuť aj poslucháči jednej z rozhlasových staníc.

Poskytnuté služby: Komplexná organizácia podujatia, tlačový servis, grafické spracovanie propagačných materiálov, fotografovanie.

Radi zorganizujeme podujatie na kľúč podľa vašich požiadaviek. Kontaktujte nás ešte dnes.

Miroslava Korytková

Mojou vášňou sú termíny, plánovanie a stratégie. Najradšej mám však krízovú komunikáciu, organizovanie eventov a plánovanie PR aktivít. Bavia ma živelné, dynamické projekty, no na druhej strane aj klasická žurnalistika v podobe tlačových besied a brífingov.