Press brífing: EDIH Cassovium pomôže firmám a organizáciám naštartovať cestu k digitalizácii

Otázky digitálnej transformácie sa dnes týkajú budúcnosti každej firmy, organizácie či inštitúcie. Pomoc nájsť na ne odpovede ponúka jedinečné konzorcium EDIH Cassovium. Prostredníctvom financovania z verejných zdrojov programu Digitálna Európa a Plánu obnovy a odolnosti prináša tento projekt podnikom a organizáciám výnimočnú príležitosť transformovať svoje podnikanie a činnosť a naštartovať tak cestu k digitalizácii. Pre malé a stredné podniky a organizácie verejného sektora sú ponúkané služby bezplatné.

Pri príležitosti spustenia služieb pripravilo EDIH Cassovium 18. januára podujatie DigITally Yours, s cieľom informovať malé a stredné podniky a verejné organizácie o možnostiach, ktoré im konzorcium ponúka v rámci digitálnej transformácie a zlepšenia ich konkurencieschopnosti na trhu.

Pomohli sme so zorganizovaním brífingu pre médiá a tvorbou tlačovej správy.

Tlačová správa na stiahnutie.

Jana Beerová

Vymýšľam, plánujem, milujem tabuľky, kreovanie nových projektov a behy na dlhé trate. Venujem sa stratégiám – marketingovým, komunikačným a aj tým podnikateľským. Popritom občas niečo napíšem, zalomím či nakódim.