Top
banner k súťaži pri príležitosti 25. narodenín SK PROFI

Náš klient oslavuje 25. narodeniny! Odmení aj 25 z vás

Zbožňujeme našu prácu. Zbožňujeme narodeniny. A zbožňujeme vymýšľať a realizovať skvelé veci pre našich klientov, ktorí majú narodeniny. SK – PROFI BIKE, s.r.o. je naša srdcovka, pre ktorú pracujeme už XY rokov. K 25. narodeninám sme spolu s ním aktuálne pripravili skvelú súťaž pre všetkých zákazníkov o 25 hodnotných cykloproduktov.

Lebo prečo sa nepodeliť o radosť, ktorú má človek či firma z oslavy narodenín, aj s ostatnými? Obzvlášť ak ide o verných zákazníkov?

Narodeniny, z ktorých má radosť naozaj každý

U zmluvných predajcov nášho klienta, ktorí predávajú značky z jeho portfólia ako CASTELLI, BBB, DMT, KENNY, VREDESTEIN, CYCLON, BASIL, CICLO, HAMAX, objavíte v týchto dňoch až do 17. septembra plagáty a letáčiky s informáciami o súťaži. Stačí si niečo kúpiť, odfotiť to spolu s bločkom, naskenovať QR kód a následne vyplniť formulár na webe. A potom už len čakať, či sa šťastena usmeje práve na vás. Navyše je väčšina produktov aktuálne v letnom výpredaji, takže si viete obohatiť cyklovýbavu o kvalitné produkty a nezruinovať pritom peňaženku.

Kreatívne, motivujúce, obohacujúce

Najviac práce mala na tomto projekte naša social manažérka Emmka.

„Toto zadanie bolo veľmi jasné – osláviť 25. narodeniny. A tak sme sa aj veľkolepo pustili do návrhu a realizácie samotnej aktivity. Musím povedať, že som si to veľmi užila, bolo to opäť niečo nové a kreatívne – také ozvláštnenie každodennej pracovnej rutiny 😀 Zároveň som sa aj priučila novým vedomostiam v oblasti  programovania a spracúvania formulárov na web. Projekt sme dokonca ukončili ešte aj v časovom predstihu. Som preto veľmi vďačná celému tímu ľudí, ktorí sa na tom podieľali, že sme nelenili a pracovali na zadaniach ostošesť.“

Vždy sa veľmi tešíme, ak sa na nás klienti obracajú s konkrétnymi požiadavkami, ktoré idú trošku mimo nášho bežného pracovného rámca. Vieme sa s projektom vyhrať, odreagovať sa, skrátka nás to veľmi teší.

Pre klienta SK – PROFI BIKE, s.r.o. riešime pravidelne už dlhodobo aj množstvo iných vecí, vrátane blogov či sociálnych sietí. Potrebujete pomôcť s niečím podobným? Stačí sa nám ozvať, určite sa dohodneme.

Andrea Bercik

Zbožňujem písanie čohokoľvek - článkov, kníh, postov, veršov, nákupných zoznamov :-) Rovnako rada a vášnivo čítam, ideálne s mliečnou čokoládou v ruke. Milujem umenie, rada a nahlas sa smejem a najradšej by som nonstop cestovala. Som novinárka, vydavateľka, autorka, editorka a copywriterka.