Top

Firemné noviny hlásia návrat. Noviny DUSLO

Kedysi boli vo väčších firmách samozrejmosťou a po menšom útlme opäť zažívajú rozmach. Firemné noviny sú najvhodnejším spôsobom, ako dať svetu komplexne najavo, čo všetko vaša spoločnosť či podnik dokáže. Zároveň informovať svojich zamestnancov o všetkom podstatnom. My v Lemure vám vieme pomôcť s ich kompletnou realizáciou, ale pokojne aj len s čiastočnými prácami, s ktorými si neviete rady. Najnovšie pripravujeme grafickú časť magazínu pre klienta Duslo.

Pokiaľ vnímate firemné noviny ako čosi zastarané, čo v dnešnom svete nemá opodstatnenie, vyvedieme vás trošku z omylu. Naša PR špecialistka Sim zhrnula hneď niekoľko výhod, ktorými príprava tlačeného magazínu disponuje.

„V prvom rade majú tlačoviny vyššiu dôveryhodnosť ako online svet, vieme nimi relevantnejšie zacieliť a vyznačujú sa aj vyššou retenciou. Tiež je to skvelá príležitosť na to, ako sa odlíšiť od konkurencie a v dnešnom online svete byť trošku iný. Atraktívna forma spracovania obsahu je veľkým plusom, ktorý pomáha budovať značku.“

titulná stránka firemných novín Duslo Šaľa
firemné noviny Duslo Šaľa titulka

Oživte zabudnutú históriu. Firemné noviny sú „must have“

Možno ste dlhé roky firemné noviny mali. Akurát sa postupom času o ne nemal kto starať, prípadne ich vydávanie stoplo covidové obdobie. Teraz je však najvyšší čas opäť ich prebudiť k životu. Stačí málo, aby sa z nudného magazínu stal výstavný kúsok, ktorým sa vaša firma bude rada prezentovať.

Pokiaľ potrebujete vkusný a šmrncovný layout a zalomenie „na kľúč“, u nás ste na správnej adrese. Bez problémov vám však v prípade záujmu spracujeme aj obsahovú časť magazínu, stačí nás len kontaktovať.

Andrea Bercik

Zbožňujem písanie čohokoľvek - článkov, kníh, postov, veršov, nákupných zoznamov :-) Rovnako rada a vášnivo čítam, ideálne s mliečnou čokoládou v ruke. Milujem umenie, rada a nahlas sa smejem a najradšej by som nonstop cestovala. Som novinárka, vydavateľka, autorka, editorka a copywriterka.