Top

Tvorili sme svadobný web a dostali chuť na „veselku“

Vytvoriť web pre svadobný salón, aby z neho sálala neha, nepôsobil by gýčovo a dostali by ste pri jeho prezeraní chuť okamžite skočiť do chomúta, nie je najjednoduchšie. Konkurencia je navyše v tomto odvetví vysoká a hranica presladenosti tenká. My sme si však vyhrnuli rukávy a dali sme to, navyše sme si to nesmierne užívali.

Súčasťou našej práce bolo nielen samotné vytvorenie webu pre Beautiful Bride, ale aj nafotenie jednotlivých fotografií, vytvorenie textov – skrátka stavali sme na úplných základoch. Ostatne, to máme najradšej a nebojíme sa žiadnej práce. O to viac sme mohli zapojiť našu kreativitu a vytvoriť produkt presne podľa našich predstáv a, samozrejme, predstáv klienta.

Svadobné šaty.
Foto: Daniel Sabol/LEMUR

Skvelý klient = skvelý výsledok a super web

Naša Account manažérka Evka Hrivniaková pri práci takmer dostala chuť na vydaj.

„Highlightom spolupráce bolo určite to, že sme od prvého stretnutia boli s klientom na jednej vlne. Okrem toho, že sme naozaj rýchlo a efektívne komunikovali, sme sa vedeli vždy aj zasmiať. Pani Simona bola skvelá klientka. Mala pre web svoju víziu, ale nebála sa nám dôverovať. Spoločne sme prediskutovali niekoľko návrhov a možností. Vždy sme sa vedeli dohodnúť. Veríme, že sa to pani Simone vyplatilo :)),“ skonštatovala s úsmevom najmladšia členka nášho tímu.

Široký výber svadobných šiat.
Foto: Daniel Sabol/LEMUR

Dano bol medzi svadobnými šatami ako ryba vo vode

Daniel Sabol fotil a tvoril web, a hoci by sa čakalo, že sa ako chlap v tomto prostredí nebude cítiť ako ryba vo vode, nebolo to tak. Jednak ho výhľadovo čaká svadba a mohol aspoň načerpať inšpirácie, jednak ho to bavilo aj pracovne.

„K svadobnej téme mám ako fotograf veľmi blízko a mám ju rád, preto aj tvorba webu svadobného salóna bola pre mňa príjemnou prácou. V prostredí plnom svadobných šiat som sa cítil práveže prirodzene,“ priznal so smiechom.

V ponuke salóna sú aj topánky.
Foto: Daniel Sabol/LEMUR
Andrea Bercik

Zbožňujem písanie čohokoľvek - článkov, kníh, postov, veršov, nákupných zoznamov :-) Rovnako rada a vášnivo čítam, ideálne s mliečnou čokoládou v ruke. Milujem umenie, rada a nahlas sa smejem a najradšej by som nonstop cestovala. Som novinárka, vydavateľka, autorka, editorka a copywriterka.