Top

Aká bola vaša prvá práca? Evka si tú svoju zatiaľ chváli

Pamätáte si na svoj prvý džob? Naša Evka je náš benjamín a práca accounta v agentúre Lemur je jej prvou naozajstnou prácou. Najprv u nás bola na dvojtýždňovej praxi a po roku, ako sa zvykne hovorievať, sa vrátila na miesto činu.

Má po trojmesačnej skúšobnej dobe a tak sme sa rozhodli ju vyspovedať.  

Evka, čo znamená pre teba práca v marketingu?

Otvorenosť. Sme otvorení kreativite, diskusiám, spoluprácam, zaujímavým projektom s ľuďmi, od ktorých sa môžem mnoho naučiť. Je to skvelé. Škála možností pracovných pozícii je tiež veľká vec, keďže ako account manager vidím do viacerých pozícií, môžem si častokrát vyskúšať aj inú prácu, nielen tú svoju – našťastie. Ešte ako študentka som vždy vravela, že chcem mať dynamickú prácu, ktorá ma bude denne obohacovať. Nechcem predbiehať, ale myslím, že som ju našla 🙂

Evka počas svojej praxe u nás zažila za krátke dva týždne skutočne kadečo. Zdroj foto: Lemur

V Lemur-e pracuješ na pozícii Account manager, chcela by si si vyskúšať aj inú pozíciu? 

Ako som už spomenula vyššie, prichádzam do kontaktu s prácou na rôznych pozíciách. Som za to veľmi vďačná, pretože sa môžem nájsť. Keďže mám naozaj rada písanie, práca copywritera je niečo, čomu by som sa chcela trochu viac venovať. 

Evka si užíva brainstormingy

Čo ťa na tvojej práci baví najviac? 

Veľmi rada mám čas, pri ktorom sa s klientmi rozprávame a navrhujeme ako postupnými krokmi dosiahneme ich ciele. Stratégia je alfou a omegou. Ešte radšej potom nad touto stratégiou či kreatívou brainstormujem s kolegami.   

Máš nejaký cieľ, ktorý by si chcela v rámci marketingu dosiahnuť? 

Rada by som sa dostala na miesto, z ktorého budem schopná reagovať na čokoľvek marketingového charakteru naozaj rýchlo a správne. Predo mnou je teda dlhá cesta poznávania aj najvzdialenejších zákutí a získavania vedomostí. Je to beh na dlhú trať no ja mám obuté naozaj dobré topánky! 

Evka dnes ako Account manager. Zdroj foto: Lemur

5 TOP najlepších spotov/ kampaní na Slovensku

Ak sa už musím dívať na reklamný spot chcem sa aspoň pobaviť alebo niečo dozvedieť. Preto u mňa prázdne reklamy obyčajne prezentujúce produkty nemajú veľmi priestor. Naozaj rada mám vianočné reklamy s naozaj dobre spríbehovanou myšlienkou.

Zo Slovenskej kreatívy vyberám jednoznačne Kofolu, Coop Jednotu, O2, Telekom a Birell.

5 TOP najobľúbenejších pesničiek 

  1. Entertainer – ZAYN
  2. KI-KI – YENDRY
  3. Where is the love – Black Eyed Peas
  4. Champagne and Sunshine – PLVTINUM, Tarro, Ellusive
  5. Ed Sheeran – Dive

5 TOP obľúbených seriálov/ filmov 

  1. Money Heist
  2. Sherlock Holmes
  3. Ocean’s 8
  4. The Imitation game
  5. Now you see me 1, 2
Sim Ďurkovič

Usmievavá, milujúca kávu, sem tam uhundraná, no stále s hlavou v oblakoch. Rada píšem, aj keď často sama so svojimi textami nie som spokojná. To ma ale neodradilo a možno aj práve preto som sa zo social media managera stala komunikačnou špecialistkou.