Top

Vitaj, Dano! Lemur má vďaka tebe mužské zastúpenie

Nikto neveril, že sa to môže stať, že chalan v agentúre Lemur bude raz pracovať (pozn. autora: nápev Jamajských bobistov z filmu Kokosy na snehu). Nikdy sme sa mužom v pracovnom kolektíve nevyhýbali, veď v minulosti sa ich v lemuráckom tíme objavilo viacero, ale potom sa to nejako zvrtlo. Keď sme niekoho hľadali na určitú pozíciu, stále boli ženy v danej oblasti skúsenejšie, šikovnejšie či dokonca odvážnejšie. Ale to sa zmenilo. 

Zoznámte sa s Danom 

Začiatkom decembra vstúpil do lemurích radov náš nový kolega Daniel, ktorý pracuje na pozícii web developera. Dano je študentom tretieho ročníka na Technickej univerzite v Košiciach. Ako sám hovorí: „Škola je to celkom fajn, ale radšej získavam a využívam zručnosti v praxi a aj preto som sa rozhodol pre prácu v agentúre Lemur.“ Nie je to však žiaden klasický ajťák, okrem tvorby webov sa cez víkend, hlavne počas sezóny, venuje fotografovaniu svadieb. 

Lemur = Dano vs. 6 lemuriek

Je pravda, že pre chlapov môže byť čisto ženský kolektív trošku desivý. Ale je skutočne dôvod na obavy?

Pred nástupom som síce Lemur nepoznal, ale naďabil som na pekný inzerát. Po pozretí web stránky som zostal trochu zaskočený, že súčasťou tímu sú len samé ženy Každopádne ma to nijak neodradilo a na ponuku som reagoval. Najviac sa mi páči príjemné rodinné pracovné prostredie, super kolegyne a útulná kancelária so super antistresovými vecami,“ vysvetľuje Daniel. (pozn. red. antistresové veci – sasanky)

Dano a jeho obľúbená antistresová sasanka.

Na záver by sme len dodali: Vitaj Daniel v našom kolektíve a dúfame, že sa ti u nás bude pracovať dobre 🙂 

Danove TOP: 

TOP 3 obľúbené seriály

TOP 5 obľúbených sladkostí:

  • Schoko Bons Kinder
  • Mars
  • Oreo čokoláda
  • Mila
  • Kinder vajce

Zaujímajú vás pikošky či aktivity z agentúry Lemur? Viac sa ich dočítate na našom blogu.

Sim Ďurkovič

Usmievavá, milujúca kávu, sem tam uhundraná, no stále s hlavou v oblakoch. Rada píšem, aj keď často sama so svojimi textami nie som spokojná. To ma ale neodradilo a možno aj práve preto som sa zo social media managera stala komunikačnou špecialistkou.