Top
lemur

Čo robia lemuráci v klietke? #2

Voľného času je zrazu oveľa viac. Konečne máme priestor na to, čo sme počas „normálneho” života odkladali a odkladali.

Ak si myslíte, že už ste vyčerpali všetky svoje doposiaľ nahromadené aktivity, inšpirujte sa našimi nápadmi.

Prezradíme vám, čo robíme doma my – Lemur tím. 

Mia: čas pre miláčikov

Venčenie psíkov je v týchto dňoch tým najlepším vyventilovaním sa. Z uzatvorených miestností je toto perfektný útek na prevetranie si myšlienok. Ak nie sme vonku, tak sa s chlpáčmi mojkáme. 

Teraz mám konečne kopu času na skúšanie toho, čo robí mojej pleti a vlasom dobre, preto testujem kozmetiku. Odkedy začala karanténa, mám pocit, že stále niečo triedim. Od kozmetiky, lieky cez oblečenie až o šperky. Je fajn, spraviť si konečne poriadok vo veciach. 

Vzdelávam sa. Učiť sa, učiť sa a učiť sa. V týchto dňoch treba využiť čas a byť o niečo múdrejším. Digitálny marketing nespí ani v časoch pandémie. 

Kamoši mi chýbajú! Avšak, odkedy spolu telefonujeme mám pocit, že sa naše vzťahy poriadne zlepšili. Všetko zlé je na niečo dobré…

Lenka: Relax a somelierstvo

Čas pre seba bol pred karanténou pre mňa veľmi vzácny. A aj keď nemôžem ísť teraz napríklad do sauny či si zaplávať, snažím sa svojmu telu a mysli dať toľko oddychu, koľko potrebujú.

Všetky neprečítané knihy u mňa touto karanténou dostali druhú šancu. A ja som rada, že svoju hlavu zamestnávam zaujímavými príbehmi. Ešte ma čakajú Stopárov sprievodca galaxiou a detektívky od Roberta Galbraitha. V televízií dávajú samé negatívne správy, preto si radšej zapnem streamovacie služby. Momentálne pozerám na Netflixe seriál You a na HBO Westworld. 

Práca šľachtí a ako jeden zo šťastnejších ľudí, môžem aj ja pracovať z domu. Je to super, lebo na obed chodievam do kuchyne, ale striedam to s obývačkou. Rutina zabíja. 

Ako si vybrať správne víno a k akému jedlu sa hodí červené suché, či biele polosladké? Tejto alchýmii sa snažím počas karantény porozumieť avšak, pre istotu len s jednou obľúbenou značkou a druhom vína. Takto sa zo mňa určite stáva someliér level začiatočník 🙂

Edita Hilgartová

Mojou vášňou je písanie, preto som sa, čuduj sa svete, ocitla aj v Lemuri na pozícii komunikačnej špecialistky. Starám sa o PR komunikáciu našich klientov a redakčne pokrývam magazíny, ktoré vydávame. V kolektíve som známa najmä svojou hláškou „ty koksó".