Z bratislavského letiska vylieta nový magazín

Lemur má rád písanie a projekty, ktoré majú zmysel. Preto je pre nás veľkou cťou, že sa nám v roku 2019 podarilo rozšíriť portfólio letiskových magazínov na Slovensku. Nadviazali sme totiž spoluprácu s najväčším letiskom na Slovensku, ktoré je, ako inak, v Bratislave. 

Letisko M. R. Štefánika vybaví ročne 2,2 milióna cestujúcich a rovnako ho navštívia ďalšie tisíce príbuzných či priateľov, ktorí cestujúcich na letisko odprevádzajú alebo ich prídu vyzdvihnúť. Je to množstvo ľudí, ktorým časopis môže spríjemniť a skrátiť ich čakanie na let, na svojich príbuzných, alebo skrátiť samotnú cestu lietadlom,” vyjadrila sa Veronika Ševčíková, hovorkyňa Letiska M. R. Štefánika.

Peťa vlhová na titulke

Nový magazín Bratislava Airport Magazine je lifestylový časopis, ktorý vychádza dvakrát ročne. Vo fyzickej podobe ho nájdete v priestoroch bratislavského letiska, v online verzii zas na našom webe letiskovycasopis.sk

Prvé číslo magazínu vyšlo v novembri 2019 a je platné do jari 2020. Má 28 strán, venuje sa aktualitám zo života letiska, približuje cieľové letové destinácie a láka aj interview s najúspešnejšou slovenskou lyžiarkou Petrou Vlhovou, ktorá sa stala aj tvárou titulnej strany.

Sme veľmi radi, že sme s Letiskom M. R. Štefánika nadviazali spoluprácu, ceníme si ich dôveru. Veríme, že vďaka našim publikačným skúsenostiam sa nám spoločne podarí docieliť, aby magazín postupne kvalitatívne aj obsahovo rástol a dúfame, že si ho čitatelia obľúbia,” vyjadrila sa Jana Beerová. 

Súčasťou magazínu sú aj tipy na balenie sa od travelblogera Milana Bez Mapy.
Edita Hilgartová

Mojou vášňou je písanie, preto som sa, čuduj sa svete, ocitla aj v Lemuri na pozícii komunikačnej špecialistky. Starám sa o PR komunikáciu našich klientov a redakčne pokrývam magazíny, ktoré vydávame. V kolektíve som známa najmä svojou hláškou „ty koksó".