Top

Vznikla kniha pre blogerov – vytvorte úspešný zarábajúci blog

Koncom novembra vznikla ďalšia knižka z dielne Dognet Affiliate Network, pri ktorej vzniku sme mali tú česť spolupracovať. Publikácia pre všetkých aktívnych blogerov, ale aj tých, ktorí sa na blogovanie ešte len chystajú, prináša na viac ako 400 stranách množstvo užitočných informácií od 40-tich autorov. Knižke sme dali jej finálnu podobu.

Zachovanie blogovania

Cieľom publikácie je poskytnúť ľuďom, ktorí sa chcú venovať blogovaniu a premeniť ho na svoju zárobkovú činnosť, široké spektrum informácií. Od praktických rád technického zamerania až po tipy na vytváranie blogerskej komunity. 

Dnes je klasické blogovanie a tvorba kvalitného obsahu na ústupe, všetko smeruje na Instagram, kde vám stačí jedna pekná fotka. Tento trend však nemá podľa nás dlhodobú budúcnosť, preto chceme oživiť blogerskú scénu, ktorá by tvorila hodnotný obsah pre čitateľa a celú spoločnosť,” vysvetľuje Štefan Polgári, jeden z koordinátorov publikácie zo spoločnosti Dognet

Krst knihy

Knihu Tvorba úspešného zarábajúceho blogu nájdete v online aj v kamenných kníhkupectvách. Krst knihy sa uskutoční 6. decembra 2019 o 17:00 na stretnutí Blogger Meet vol.3 v priestoroch košického BØLGE.

 Krstnou mamou publikácie je úspešná blogerka Linda Babušík Adamčíková, známa aj ako Lapkinn.

Je pre mňa veľkou cťou byť krstnou mamou Bloghero. Verím, že pomôže mnohým blogerom k rozbehnutiu ich blogovej kariéry a budú napredovať tým správnym smerom. Keď som sama začínala s blogom, jednoznačne by som takúto “príručku” privítala. Preto som presvedčená, že bude skvelým spoločníkom pre viacerých blogerov, prípadne vhodným vianočným darčekom,” hovorí Linda Babušík Adamčíková. 

Jana Beerová

Vymýšľam, plánujem, milujem tabuľky, kreovanie nových projektov a behy na dlhé trate. Venujem sa stratégiám - marketingovým, komunikačným a ako obchodná riaditeľka aj tým podnikateľským. Popritom občas niečo napíšem, zalomím či nakódim.