Top
košice airport magazin

Zvyšujeme počet strán letiskového magazínu

S Letiskom Košice spoločne vydávame Košice Airport Magazine od roku 2017. Teší nás, že za ten čas sa zväčšil jeho objem – z pôvodných 30 strán sme sa dostali na číslo 42, ktoré má aktuálne vydanie Leto/Jeseň 2019.

Magazín sme začali distribuovať v deň začiatku MS v ľadovom hokeji (10. mája 2019), aby sme využili očakávané davy fanúšikov hokeja. Pri príležitosti množstva zahraničných turistov sme do stredu magazínu dali mapu centra, pripravili sme článok s 10 faktami, ktoré približujú naše mesto a zaujímavé miesta.

V tomto čísle sme začali novú rubriku – Krajina očami domácich. Do pilotného článku sme oslovili Redu Daoud, ktorý sa usadil v Košiciach a pochádza z Egypta. Cieľom tejto rubriky je priblížiť zahraničnú krajinu prostredníctvom jej rodákov.

Svoj priestor v magazíne dostala aj prvá Lokál cestovateľka Martina Kiszelyová, ktorá približuje, ako si splnila sen a navštívila kontinent za veľkou mlákou. Z gréckeho ostrova Rodos nám pripravila report naša kolegyňa Ivka.

Na titulku vydania sa dostala influencerka Lapkinn – Linda Babušík Adamčíková, zároveň aj hovorkyňa UPJŠ, ktorá nám do tohto čísla poskytla rozhovor.

Magazín vyšiel v náklade 10 000 kusov, distribuovaný je u našich partnerov: Letisko Košice, Visit Košice, MiC Košice, Štátne divadlo Košice, Double Tree by Hilton a Pub U kohúta.

Edita Hilgartová

Mojou vášňou je písanie, preto som sa, čuduj sa svete, ocitla aj v Lemuri na pozícii komunikačnej špecialistky. Starám sa o PR komunikáciu našich klientov a redakčne pokrývam magazíny, ktoré vydávame. V kolektíve som známa najmä svojou hláškou „ty koksó".