Top
Wordcamp wordpress

Wordcampovali sme

Druhý májový víkend sme si povedali – dosť bolo voľna, poďme sa trochu vzdelávať! A tak sme sa ocitli na podujatí WordCamp Košice, ktorá sa konala 11. mája 2019 v Univerzitnej knižnici TUKE. Event bol organizovaný komunitou „wordpressákov“, ktorí s týmto open source publikačným systémom pracujú buď ako profesionáli, ale aj ako nadšenci vo voľnom čase.

Program pozostával z 8 prednášok a 3 workshopov a našli sme si v ňom aj my to svoje – či už to bola prednáška o zefektívnení grafického tímu Petra Pošu z WebSupportu, alebo prednáška brand konzultanta Pavla Cahlíka o 7 hriechoch značiek. Spätosť marketingu a najmä schopnosť pochopiť zákazníka a jeho správanie potvrdil zas Google Certified Trainer Tomáš Popovič so svojou prednáškou o potrebe webovej analytiky.

Ako marketérky a akčné účastníčky sme sa zúčastnili workshopu Social media stratégia pre vašu značku.

Sobota v spoločnosti kolegýň mimo pracovného priestoru priniesla obohacujúce zaujímavé informácie, ktorých diskutovaním sme nakoniec zažili tímbuilding bez toho, aby sme si to uvedomili 🙂

 

Edita Hilgartová

Mojou vášňou je písanie, preto som sa, čuduj sa svete, ocitla aj v Lemuri na pozícii komunikačnej špecialistky. Starám sa o PR komunikáciu našich klientov a redakčne pokrývam magazíny, ktoré vydávame. V kolektíve som známa najmä svojou hláškou „ty koksó".