Top

Lemur na Creative Academy Košice

Creative Academy je akadémia určená všetkým, ktorí sa majú chuť vzdelávať a získať praktické rady od skúsených odborníkov z praxe. Sme radi, že nás organizátori oslovili a mohli sme študentom priblížiť tému Public relations a krízovú komunikáciu.

Stavili sme na praktický workshop, kde si účastníci skúsili navrhnúť projekt a jeho zviditeľnenie v očiach verejnosti, premýšľali sme nad komunikačnými kanálmi, naučili sme sa napísať tlačovú správu, v ktorej sme informovali o vlastných aktivitách. Rozhodne najdiskutovanejšou témou bola krízová situácia. Ako napísať tlačové vyhlásenie? Ako reagovať, keď ma oslovia novinári? Mám pripravený krízový plán? Ako sa vysporiadať s nepríjemnými komentármi na sociálnych sieťach? Na záver sme pridali pár tipov, ako komunikovať s novinármi a médiami.

Účastníkom ďakujeme za skvelú atmosféru, postrehy, otázky a hlavne za aktívny prístup.

Foto: Nikoleta Mackovjak

Miroslava Korytková

Mojou vášňou sú termíny, plánovanie a stratégie. Najradšej mám však krízovú komunikáciu, organizovanie eventov a plánovanie PR aktivít. Bavia ma živelné, dynamické projekty, no na druhej strane aj klasická žurnalistika v podobe tlačových besied a brífingov.