Top

Top 10 z  #10yearchallenge

Ivana Mikuličková

 

V posledných týždňoch prebehla sociálnymi sieťami nová výzva v podobe 10 years challenge. Celebrity, spoločnosti či tvoji priatelia na Facebooku – pridávali na sociálne siete svoje fotky spred 10 rokov. Niektorí využili túto príležitosť a poukázali ňou na devastovanie našej planéty alebo si jednoducho vystrelili z celebrít či zo seba. Rozhodli sme sa pre vás zozbierať tie najlepšie kúsky. Tak nech sa páči…

1.) Zomri.sk a ich Zdena

Na Slovensku bavili všetkých najviac admini Zomri.sk, ktorí prekvapovali viac a viac. Najviac bavila internet výzva Zdeny X.

 

2.) Marvel – Groot

Ani zahraničné spoločnosti neváhali a využili túto možnosť zviditeľniť sa. Napríklad Marvel reagoval vtipnými postami, na ktorých hviezdili ich obľúbené postavy z filmov a komiksov.

                                                  zdroj: Marvel

 

3.) Greenpeace a Amazonský prales

Na vážnejšie témy poukázal napríklad Greenpeace, ktorý si vybral problematiku vyklčovania Amazonského pralesa.

 

4.) Priblížiť bolesť z vojny sa rozhodli viaceré celebrity a spoločnosti.

Zničené budovy v Sýrii alebo v Iraku – len ukážka toho, ako to momentálne vyzerá na Blízkom východe. Využívanie sociálnych sietí na pripomínanie závažných medzinárodných konfliktov je potrebné. Veľa mladých ľudí ani netuší, aká je hranica medzi mierom a vojnou tenká.

 

 

5.) Problematika pytliactva

Na problematiku pytliactva v Afrike sa zamerali napríklad Stop Animal Serial Killers.

 

6.) Smutná realita dnešnej doby…

 

 

7.) Obezita a dnešný svet

Na obezitu a nadváhu poukázalo vtipne viacero stránok a celebrít. Vybrali sme tú najtrefnejšiu.

 

 

8.) 2009 vs. 2019 v USA

 

 

9.) Vtipkár Deadpool…

Ten si asi nikdy neprestane uťahovať z Wolverina…

 

10.) A najlepšie na koniec!

“Keď každý postuje #10YearChallenge ale ty máš len 9.” 😀

 

Veríme, že sme ti naším výberom zlepšili deň. Už teraz sa tešíme na nasledujúci challenge – snáď bude ešte zábavnejší a marketingovo využiteľnejší. Z mrazivých Košíc pozdravujú Lemuráci!
Ivana Mikuličková

Som asi živým dôkazom toho, že ak ťa niečo baví, venuj sa tomu a možno ťa to bude raz živiť. Marketing je mojou záľubou a zo stáží a brigád sa vykľulo moje povolanie. V Lemuri sa venujem PPC kampaniam, social marketingu a navrhovaniu stratégií. Snažím sa spájať nespojiteľné! Vo voľnom čase ma stretneš na bicykli, snowboarde alebo s dobrou kávou v ruke...