Top
INDEX MAG KOSICE IT VALLEY

Spustili sme INDEX MAG – magazín pre rastúcu IT komunitu v Košiciach

Rok 2018 nám priniesol aj nový projekt, ktorý pre nás sčasti znamenal výzvu, ale aj možnosť opäť rozšíriť svoje obzory. Spolu s Košice IT Valley sme spustili online magazín INDEX MAG. Je určený pre ľudí z IT sféry a spája subjekty, ktoré v našom regióne tvoria tento sektor.

Magazín sa venuje informáciám zo svet IT – novinkám, trendom, prináša aj bližší pohľad na život IKT spoločností, ktoré v košickom regióne pôsobia. Venuje sa aj oblasti vzdelávania, napríklad rôznym úspechom, ktoré študenti košických stredných a vyoských škôl dosiahli, či skvalitňovaniu podmienok na štúdium vďaka novým laboratóriám.

Samozrejme, aj IT-čkári potrebujú „uvoľnenejšie“ témy, ktoré prinášame   v lifestylových článkoch. Venujeme sa v nim napríklad športu, možnostiam, ako tráviť voľný čas, a pravidelne prinášame našim čitateľom avíza na kultúrne podujatia v Košiciach.

Za pár mesiacov sa nám podarilo rozšíriť povedomie o magazíne INDEX MAG, čo potvrdzuje aj ochota ľudí z IT firiem spolupracovať s nami pri prípravách článkov. S tipmi na vianočné darčeky pre IT ženy aj mužov nám napríklad pomohli Lenka Hlinková a Juraj Probala.

INDEX MAG KOSICE IT VALLEY JURAJ PROBALA

Veríme, že online magazín bude naďalej rásť a prinášať témy, ktoré čitateľov zaujímajú. Ako redakčný tím sa tešíme na nové námety, inšpiratívnych ľudí a spoluprácu so širokým spektrom IT spoločností v Košiciach.

Edita Hilgartová

Mojou vášňou je písanie, preto som sa, čuduj sa svete, ocitla aj v Lemuri na pozícii komunikačnej špecialistky. Starám sa o PR komunikáciu našich klientov a redakčne pokrývam magazíny, ktoré vydávame. V kolektíve som známa najmä svojou hláškou „ty koksó".