Top
Rossignol školenie Lemur

Rossignol – vyše 100-ročná lyžiarska značka, ktorá má popredné miesto aj na Slovensku

Skutoční odborníci vo svojom fachu – tak by sa dal nazvať Rossignol tím, ktorý si naše služby vybral zo stredoslovenskej Banskej Bystrice. Ako distribútor známej francúzskej značky prevádzkujú kamennú predajňu a e-shop.

Pravidelne sa zúčastňujú prezentácií nových modelov a kolekcií vo Francúzsku a potom šíria nadobudnuté poznatky školeniami po slovenských predajniach, ktoré ponúkajú produkty značky.

S Rossignol Slovensko sme nadviazali dlhodobú spoluprácu, v rámci ktorej máme na starosti správu sociálnych sietí a pripravujeme články na stránku e-shopu. Venujeme sa aj optimalizácii stránky pre vyhľadávače a vytvárame PPC kampane zamerané na široký sortiment značky.

Aby sme zabezpečili vyoskú mieru odbornosti, absolvovali sme aj školenie v Banskej Bystrici, ktoré nám priblížilo samotnú značku Rossignol aj jej produkty.

Sme veľmi radi, že si tím profesionálov vybral práve našu agentúru. Spolupráca s Rossignolom nás teší o to viac, že v portfóliu svetových vrcholových športovcov, ktorí sú tvárou francúzskej značky, má svoje zastúpenie aj Slovensko prostredníctvom súčasnej hrdinky slovenského národa – Petry Vlhovej.

 

 

Edita Hilgartová

Mojou vášňou je písanie, preto som sa, čuduj sa svete, ocitla aj v Lemuri na pozícii komunikačnej špecialistky. Starám sa o PR komunikáciu našich klientov a redakčne pokrývam magazíny, ktoré vydávame. V kolektíve som známa najmä svojou hláškou „ty koksó".