Top
ranajky-s-novinarmi

Zorganizovali sme Raňajky s novinármi na tému Work-life Balance

Téma Work-life Balance je v dnešných dňoch aktuálna z viacerých uhlov pohľadu – trápi zamestnancov, zamestnávateľov, freelencerov, študentov, či napríklad akčné mamičky na materskej dovolenke. Dôležitosť tejto témy sme chceli podčiarknuť podujatím, prostredníctvom ktorého by bolo možné informovať o tejto téme čo najviac ľudí. V našich hlavách teda rozkvitla myšlienka zorganizovať spoločne s našim klientom Raňajky pre novinárov. Tí si o tejto téme vypočujú rôzne pohľady špecialistov a následne posunú tieto informácie verejnosti.

Podujatie sa uskutočnilo vo štvrtok 13. 9. ráno v kaviarni Papa v košickom Kulturparku. Prostredníctvom príspevkov od hostí sme debatovali o vyhorení, hľadaní rovnováhy a zdravom životnom štýle. S témami vystúpili hostia: psychologička zo Psychosociálneho centra Košice Judita Šárik Szilágyiová, osobný tréner Radoslav Cabúk, viceprezident pre Oddelenie ľudských zdrojov spoločnosti T-systems Slovakia Peter Fischer. Tému načrtli z rôznych uhlov a vytvorili tak ucelený pohľad na problematiku Work-life Balance. Pod vedením osobného trénera sme si spoločne vyskúšali aj cvičenie na uvoľnenie chrbtice a spevnenie svalstva.

[sc_embed_player fileurl=“https://lemur.sk/wp-content/uploads/2018/09/Worklife_balance_RadioKE.mp3″]

Téma odznela aj v Metropolitných správach v Rádiu Košice.


Článok zverejnený na kosiceonline.sk.

Okrem prezentácií spíkrov si mohli účastníci vypočuť aj diskusiu so štyrmi zamestnancami T-systems Slovakia, ktorí porozprávali o svojej rovnováhe medzi prácou a osobným životom. Svoje príbehy doplnili dobrými radami ako sa vyvarovať stresu a vyhoreniu.

Článok zverejnený na kosickespravy.sk.

Ivana Mikuličková

Som asi živým dôkazom toho, že ak ťa niečo baví, venuj sa tomu a možno ťa to bude raz živiť. Marketing je mojou záľubou a zo stáží a brigád sa vykľulo moje povolanie. V Lemuri sa venujem PPC kampaniam, social marketingu a navrhovaniu stratégií. Snažím sa spájať nespojiteľné! Vo voľnom čase ma stretneš na bicykli, snowboarde alebo s dobrou kávou v ruke...