Top

V mekke IT na východe Slovenska vedia stmeľovať kolektív – na festivale!

KOŠICE 5. september 2018 – Košickí IT-čkári sa rozlúčia s letom 6. septembra 2018 na Rybe Aničke. Headlinerom podujatia Magenta Fest je obľúbená slovenská skupina Para.

Leto sa končí a to so sebou prináša množstvo podujatí, na ktorých sa môže každý rozlúčiť s najobľúbenejším ročným obdobím. Eventy pre svojich zamestnancov usporadúvajú aj úspešné firmy, ktoré prostredníctvom takýchto benefitov utužujú vzťahy medzi kolegami.

Inak tomu nie je ani v spoločnosti T-Systems Slovakia, ktorá si pre svojich zamestnancov už po druhýkrát pripravila rozlúčku s letom v podobe Magenta Festu. Podujatie sa uskutoční 6. septembra 2018. Benefit v podobe jednodňového festivalu v parku Anička si môžu vychutnať nielen pracovníci z košickej firmy, ale aj ich rodiny či priatelia. Každý si môže priviesť svoje „+ 1”. Môže ísť o manžela, priateľku, súrodenca či rodiča, ktorý nemusí byť členom magenta rodiny.

Magenta Fest je jeden z eventov, ktoré robíme pre našich kolegov a v tomto prípade aj pre ich rodinu či priateľov. Hlavnou myšlienkou tohto jednodňového festivalu je posilniť kolektív a tímového ducha v našej spoločnosti, neformálne sa porozprávať a vychutnať si kvalitné slovenské kapely. Tým, že sme Magenta Fest otvorili aj pre rodinných príslušníkov a priateľov našich kolegov chceme aj verejnosti priblížiť to, ako fungujeme v našom magenta svete, našu firemnú kultúru a atmosféru,” priblížila podujatie Katarína Trnová, hovorkyňa spoločnosti T-Systems Slovakia.

Bohatý program magentovej rozlúčky s letom začne 6. septembra na Rybe Anička už o 16:00. Spoločnosť pre návštevníkov vybrala rôznorodé hudobné kapely, vďaka čomu si každý príde na svoje. Na Magenta Feste sa predstavia firemné hudobné zoskupenia T Band funk a T Band hard, kapely späté s metropolou východu Shamrock Redheads, Nocadeň a Puding Pani Elvisovej. Headlinerom rozlúčky s letom je bratislavská kapela, ktorá je na scéne viac ako 20 rokov – Para

Kontakt pre médiá:
Katarína Trnová
Hovorkyňa spoločnosti T-Systems Slovakia s.r.o.
Žriedlova 13, 040 01 Košice, Slovakia
Tel.: + 421 901 904 989
E-mail: katarina.trnova@t-systems.sk

T-Systems Slovakia

Spoločnosť T-Systems Slovakia bola na Slovensku založená v roku 2006, sídli výlučne v Košiciach. Jej cieľom je poskytovať služby outsourcingu informačno-komunikačných (IKT) riešení pre globálnu korporátnu klientelu koncernu Deutsche Telekom AG. Je dcérskou spoločnosťou T-Systems International GmbH, ktorá má sídlo v Nemecku a patrí do globálnej skupiny Deutsche Telekom AG.

Spoločnosť využila posledné desaťročie na rast z nuly na druhú najväčšiu IT firmu na Slovensku a druhého najväčšieho zamestnávateľa na východe krajiny. T-Systems Slovakia dosiahla na konci roka 2016 v Košiciach počet zamestnancov 3 850, čím predstavuje druhé najväčšie centrum zdieľaných služieb na Slovensku a zároveň patrí do prvej pätnástky najväčších zamestnávateľov na Slovensku.

Jana Beerová

Vymýšľam, plánujem, milujem tabuľky, kreovanie nových projektov a behy na dlhé trate. Venujem sa stratégiám - marketingovým, komunikačným a ako obchodná riaditeľka aj tým podnikateľským. Popritom občas niečo napíšem, zalomím či nakódim.