Top
T-Systems-den-deti-video

Čo robia rodičia pracujúci v T-Systems Slovakia?

S blížiacim sa Dňom detí sme začali premýšľať nad tým, akým videom by sme potešili rodičov pracujúcich v spoločnosti T-Systems Slovakia a ich ratolesti. Napokon sme si položili otázku: Vedia drobci, kde pracuje ich mamka či ocko? A vedia, čo v práci vlastne robia? Poznajú veci, s ktorými ich rodičia pracujú? Zoberme ich do firmy a poďme sa ich opýtať!

A tak sa začala akcia „Deň detí“ – príprava scenára, koordinácia termínov detí, rodičov a výrobného štábu, dva natáčacie dni, dlhé hodiny postprodukcie. Dozvedeli sme sa, že v práci sa pracuje, že okrem počítača a telefónu k tomu potrebujeme aj šéfa, že v oddychovej miestnosti sa hrá stolný futbal a pije pivo a na IT Farme sa starajú o zvieratká, napríklad o prasiatka a škrečky.  A napokon vzniklo toto milé a veselé videjko, ktoré uzrelo svetlo sveta presne 1. 6. 2018.

Ďakujeme všetkým šikovníkom z tímu, ktorí odviedli skvelú prácu! 🙂

 

Jana Beerová

Vymýšľam, plánujem, milujem tabuľky, kreovanie nových projektov a behy na dlhé trate. Venujem sa stratégiám - marketingovým, komunikačným a ako obchodná riaditeľka aj tým podnikateľským. Popritom občas niečo napíšem, zalomím či nakódim.