Top
dognet

Viete, čo je to affiliate a ako naň?

Affiliate sieť Dognet pripravila v spolupráci s 20-timi odborníkmi na affiliate marketing úžasnú knihu Super Affliate Academy. Kniha má 320 strán a venuje sa tejto problematike doslova od A po Z. Sme radi, že sme mohli priložiť ruku k tomu dielu a prispieť grafickým zalomením knihy.

Vďaka knižke získate prehľad o celom online marketingu. Jej hlavným cieľom je oboznámiť čitateľa so zarábaním na internete formou affiliate marketingu. Ukázať mu, čo je dôležité, na čo si dávať pozor a na čo nezabúdať. Knižka obsahuje množstvo praktických príkladov a jej súčasťou sú aj videá.

A čo je to vlastne ten affiliate marketing? Táto oblasť marketingu pracuje s odmeňovaním CPA (cost per action). Zjednodušene povedané – publisher zverejní na svojej stránke obsah (banner, odkaz v článku,…), prostredníctvom ktorého sa návštevník stránky dostane na web inzerenta a vykoná na ňom želanú akciu. Tou môže byť napríklad kúpa produktu alebo vyplnenie formulára. Inzerent neplatí publisherovi za videnia alebo prekliky, ale za zrealizované akcie (napríklad určité percento z ceny predaného výrobku). Viac o affiliate marketingu vám prezradí okrem spomínanej knižky aj magazín siete Dognet.

Viac info o knihe nájdete na stránke superaffiliate.sk. Ďakujeme za spoluprácu! 🙂

Jana Beerová

Vymýšľam, plánujem, milujem tabuľky, kreovanie nových projektov a behy na dlhé trate. Venujem sa stratégiám - marketingovým, komunikačným a ako obchodná riaditeľka aj tým podnikateľským. Popritom občas niečo napíšem, zalomím či nakódim.