Top
Kreatívna stena kancelária Lemur Košice

Kreatívna Lemur kancelária

Naše priestory na Narcisovej 4 prešli za posledných niekoľko mesiacov poriadnou zmenou. Vylepšili sme každú jednu stenu a niečo aj popremiestňovali, aby sme si vytvorili kreatívnejší priestor na prácu a miesto, kde sa to bude hemžiť dobrými nápadmi.

Ako prvú sme prerobili stenu pri dverách – namiesto nástenky ju zdobia kovové vešiaky na (ako inak) fialových háčikoch. Na nich spokojne odpočívajú nami zalamované či vydávané časopisy, noviny a publikácie. Nechýbajú tu naše obľúbené Zajtrajšie noviny či Letiskový časopis, alebo aj ZOO noviny a Príprava na testovanie 9. S každým novým kúskom našu vešiakovú výstavku aktualizujeme, tak ak k nám prídete na návštevu, môžete vždy siahnuť po aktuálnych informáciách.

cof

20161206_103701

Výstavnú sieň sme si urobili aj z ďalšej steny. Dôkladne sme si ju pomerali, rozdelili na plochy a každú potom vyplnili nejakou z našich grafík. Viaceré z nich poznáte z nášho blogu, no pribudli aj nejaké novinky. Popri plagátoch a letáčikoch sa tu ušlo miesto aj návrhom lôg, polepov, nálepiek a ďalších drobností, na ktoré sme veľmi hrdí. Aj túto nástenku plánujeme obmieňať, aby sme tu mali vždy tie najlepšie kúsky.

20161128_151948

Poslednú stenu sme ozdobili minimalisticky, no maximálne funkčne. Vyníma sa na nej naše logo vlastnoručne vyrobené z tvrdeného polystyrénu.

DSC_0234

DSC_0240

Vylepšili sme aj niekoľko ďalších drobností, napríklad naše nástenky, magnetky a pohodlné vankúše. Do kútika k vešiaku nám navyše pribudlo zrkadlo, pretože pred príchodom každého klienta chceme vyzerať čo najlepšie 🙂

cof

Poslednú zmenu uvidíte už z ulice. Na okná nám pribudol polep, aby ste si na nás spomenuli vždy, keď pôjdete okolo.

cof

cof

Veríme, že vďaka týmto vylepšeniam sa u nás budete cítiť ešte lepšie, ako doteraz 🙂

P.S.: Naša výzdoba samozrejme v decembri zvianočnela 🙂 Lemur logo dostalo štýlovú čiapočku a nechýbal ani adventný veniec či fialový stromček 🙂

20161205_151438

20161205_151423

20161201_081005

Veronika Samková