Top
Tombolové lístky na ples spoločnosti KOSIT

Pracovná plesová sezóna

Začiatkom roka nám do kancelárie pribudla laserová tlačiareň Xerox. Naplno sme ju využili práve počas plesovej sezóny. Odštartovali sme ju grafickou prípravou a tlačou tombolových lístkov pre Reprezentačný ples odpadového hospodárstva a priateľov životného prostredia a pokračovali kompletnou prípravou grafických a reklamných materiálov na ples nášho stále klienta, spoločnosť KOSIT, ktorá tento rok oslavuje 15. výročie.

Základným prvkom grafík plesu KOSIT-u bola silueta tanečného páru, ktorú vytvoril náš grafik Michal Dudlák. Siluetu sme spolu s ďalšími drobnými grafickými prvkami použili na 1 500 tombolových lístkov, pozvánky, rollupy, pútače, CD, video alebo trojhranné stojky, na ktoré sme umiestnili plesové menu, partnerov a číslo stola. Pre nás novou výzvou bolo aj vytvorenie grafického návrhu torty alebo príprava priehľadných obálok na zbierku pre OZ Usmej sa na mňa.

Ples sa napokon veľmi vydaril a my sme radi, že našimi rukami prešiel každý jeden materiál. Vďaka ručnému rezaniu, perforovaniu či skladaniu sme mali istotu, že sú lístky, pozvánky, stojky či menovky urobené naozaj kvalitne a skvele reprezentujú nás i nášho klienta. Navyše sme pri ich príprave zistili, že náš tím dokáže nielen kreatívne myslieť, ale aj si poriadne manuálne „máknuť“ :)

Rollup Ples KOSIT

Tombolové lístky ples KOSIT

ples trojstranna stojka

CD Artwork Mockup

A takto vyzerali naše dielka na plese 🙂 Foto: Oliver Karolyi

partneri na info materiále

KOSIT torta

RollupPartneri

Veronika Samková