Top
Banner SK Profibike výhercasúťaže

Desaťdňová súťaž SK-Profi Bike

Prišiel čas na našu prvú case study! Pre stáleho klienta SK-Profi Bike dlhodobo zabezpečujeme komunikáciu na facebooku, pripravujeme bannery, newslettre a súťaže. Tá najnovšia priniesla na facebook stránku 144 fanúšikov, zväčša aktívnych cyklistov, a na web 50% nových relácií.

Súťaž sa konala v spolupráci s časopisom Biker, ktorý zverejnil vo svojom aprílovom čísle mini test cyklistickej prilby spolu s výzvou na sledovanie FB stránky SK-Profi Bike, kde sa bude o podobnú prilbu súťažiť. My sme následne pripravili bannerik a sformulovali pravidlá súťaže. Keďže cieľom bolo pritiahnuť na web čo najviac návštevníkov, súťažiaci mali za úlohu zdieľať v komentári produkt, ktorý by chceli mať vo svojej cyklovýbave, a tiež lajknúť FB stránku.

Súťaž bola následne zdieľaná na rôzne súťažné portály (abcsutaze.sk, esutaze.sk a pod.), na facebooku časopisu Biker a vo viacerých facebookových skupinách venovaných cyklistike (Cyklista všedného dňa, Cyklistika, biking Košice a okolie a i.). Súťaž nemala žiadnu platenú podporu.

Výhercu sme žrebovali náhodne. Stal sa ním Tomáš, u ktorého je prilba v dobrých rukách a hneď sa aj informoval, či si k nej môže dokúpiť aj ďalšie produkty zo stránky 🙂 Bannerik s menom výhercu mal dosah 571 ľudí.

Výsledok? Noví aktívne komunikujúci fanúšikovia na facebooku z relevantnej cieľovej skupiny, zvýšená aktivita na stránke a prílev nových návštevníkov.

Veríme, že sa nám takýchto skvelých súťaží bude dariť organizovať stále viac.

Desaťdňová súťaž v číslach

Trvanie súťaže: 20. 4. 2016 – 30. 4. 2016

Súťažný príspevok

Počet súťažných komentárov: 208 komentárov

Počet zdieľaní (i keď nebolo predmetom súťaže :): 100

Počet lajkov: 157

Web
(www.feltbicykle.sk, sk.bbbcycling.com, skprofibike.sk)

Nových relácií: 50,91 – 56,65% 

Počet zobrazení stránky: 9 551 – 11 244

Facebook stránka

Počet nových lajkov: 144

fb

Graf zvyšujúceho sa počtu lajkov na facebooku. Pribúdajú dodnes 🙂

 

Súťažný banner (FB cover)

Súťažný banner (FB cover)

 

Oznámenie výhercu

Oznámenie výhercu

 

Článok v časopise Biker

Článok v časopise Biker

Veronika Samková