Top
Letisko Košice mLemur

Košice Airport magazine zima 2018 / jar 2019

Na konci roka 2018 sme stihli spolu s Letiskom Košice pripraviť aj ďalšie vydanie letiskového magazínu.

Zimno-jarné číslo približuje čitateľom nové letecké spojenia do nemeckých metropol – Mníchova a Düsseldorfu. Košiciam sa tieto linky od spoločnosti Eurowings podarilo vyhrať v súťaži „Vote and Fly!“, keď počas hodinového hlasovania na sociálnej sieti získali až 61 % všetkých hlasov.

Milovníkov severských krajín poteší report Gabriely Palai o Faerských ostrovoch, ktoré síce nepatria medzi najvyhľadávanejšie destinácie, no majú čo ponúknuť. Patrícia Mrázková v interview prezradila, ako vyzerá svätojakubská púť, ktorú úspešne absolvovala – od príprav, cez pútnický nocľah až po návrat domov. Cestovateľom sa zíde aj praktický článok o batožinovej politike, kým najmenších poteší detská strana.

Letiskový magazín neposkytuje len cestovateľské tipy do cudzích krajín – približuje metropolu východu a miesta v jej okolí, ktoré by mal navštíviť domáci aj cudzinec.

Edita Hilgartová

Mojou vášňou je písanie, preto som sa, čuduj sa svete, ocitla aj v Lemuri na pozícii komunikačnej špecialistky. Starám sa o PR komunikáciu našich klientov a redakčne pokrývam magazíny, ktoré vydávame. V kolektíve som známa najmä svojou hláškou „ty koksó".