Top
Firemná identita pre PROFISU

Firemná identita pre PROFISU

Na začiatku každej novej firmy býva podnikateľský plán. Keď prišiel pán Sačko do našej kancelárie, mal úplne jasnú predstavu v akej oblasti bude podnikať – chcel viesť spoločnosť, ktorá bude poskytovať profesionálne montážne a opravárske služby pre domácnosti aj firmy, ponúkať vodoinštalatérske či zváračské práce, pomôcť so sťahovaním alebo pokladať plávajúce podlahy. Jeho firme chýbala už len identita – od mena až po webovú stránku.

Začali sme teda, ako treba, na začiatku a po úvodnej konzultácii sme sa pustili do vymýšľania vhodného názvu. Chceli sme niečo krátke, jednoduché a výrečné. Vypisovali sme si služby, spájali práce s nástrojmi, prekladali z angličtiny aj z nemčiny. Z približne dvadsiatich tipov sme nakoniec vybrali päť a pán Sačko si takmer okamžite zvolil PROFISU. Mohli sme teda prejsť na krok dva – logo. Tu bolo nápadov naozaj veľa a konečný návrh je výsledkom množstva lôg a ešte väčšieho počtu domčekových variácií.

Potom prišli na rad ďalšie potrebné veci – pečiatka, vizitky, vytvorenie facebookovej stránky, e-mailov no a hlavne prvé návrhy webovej stránky www.profisa.sk. Sústredili sme sa hlavne na jej funkčnosť, prehľadnosť a možnosť firmu kedykoľvek bleskovo kontaktovať. Veľkú časť preto zaberá kontaktný formulár a v hlavičke vždy svieti veľké telefónne číslo.

Dôležitou súčasťou každej firmy, ktorá ponúka služby, sú referencie. Tým sme na stránke vyhradili dôležité miesto a pridali aj možnosť odpovedať na ne. Veríme totiž, že aj na negatívnu referenciu sa dá pozerať ako na užitočnú informáciu. Pán Sačko potom pozbieral už existujúce referencie na svoje doterajšie práce a tie sú teraz výbornou spätnou väzbou pre všetkých, čo si budú chcieť PROFISU objednať.

Keďže na stránke nie je veľa obsahu, dopĺňa ju blog, kde budeme na základe konzultácií s PROFISOU pravidelne pridávať tipy do domácností a firiem, fotografie z realizovaných projektov či novinky. Jednu skvelú sme dostali hneď niekoľko hodín po spustení webu – PROFISA sa stala oficiálnym partnerom predajní HORNBACH a bude teda poskytovať montážne služby ich zákazníkom. Gratulujeme! 🙂

Naša práca však ani zďaleka nekončí. V blízkej dobe chystáme reklamu do MHD, registráciu firmy do všetkých relevantných online katalógov, facebook reklamu či pravidelné zverejňovanie PR článkov v internetových aj tlačených magazínoch. Veríme, že sa aj vďaka nám stane z PROFISY veľká a úspešná firma 🙂

 

Veronika Samková