Top
Grafické spracovanie Taktik do vrecka

Vedomosti vo vrecku

Naše najnovšie publikácie pre vydavateľstvo TAKTIK nie sú hrubé ani veľké, no obsahujú obrovské množstvo vedomostí. Zmestia sa do vrecka (naozaj, skúšali sme to 🙂 a žiaci v nich nájdu všetky dôležité poznatky z geografie, fyziky, chémie pre základné školy a stredoškolskej matematiky. 

S pani Fuskovou, šéfredaktorkou vydavateľstva, sa stretávame takmer denne a spolu sme už zalomili Prípravu na Testovanie 9 z matematiky aj slovenčiny, Prvouku a Dejepis aj skvelú pomôcku Pravopisné finty, ktorá je v rebríčku internetového kníhkupectva Martinus.sk v kategórii učebnice a slovníky momentálne na 1. mieste. Štyri najnovšie publikácie patria k edícii Do vrecka a aj vďaka svojmu šikovnému A6 formátu sa hodia do každej školskej tašky.

Každá z nich sa zalamovala trochu inak. V chémii sme sa museli sústrediť na malé oxidačné čísla, vo fyzike zas na grafy a nákresy, v matematike na množstvo vzorcov. Napriek veľkému objemu informácií sa nám však podarilo urobiť publikácie maximálne prehľadné. Jednotlivé kapitoly sme farebne odčlenili, aby sa v nich žiaci vedeli rýchlo orientovať a okamžite nájsť to, čo potrebujú. 

Geografia, fyzika, chémia pre ZŠ či matematika pre SŠ do vrecka sú ideálne na rýchle opakovanie pred písomkou, ako šikovný ťahák na hodinách alebo aj ako malý darček pre učiteľov i žiakov, čo chcú mať všetky fakty po ruke čierne na bielom. Ak sa zídu aj u vás doma, objednať si ich môžete priamo prostredníctvom vydavateľstva TAKTIK. My už zopár kusov v kancelárii máme a veruže do nich sem-tam aj nakukneme 🙂

obalky

Obálky publikácií do vrecka sme síce nenavrhovali my, no aj tak sa nám páčia 🙂

vnutro

A toto je už čisto naša práca. Úprava obrázkov, pavúkové schémy, molekuly, rozdelenia, nákresy, grafy aj rysovania. Všetko pekne pokope, prehľadné, farebné a užitočné 🙂

Veronika Samková