Top
Grafický návrh vizitky Ecology

Štvorlístkový inzerentný katalóg a vizitka

Bratislavská firma Ecology sa už desať rokov zaoberá sprostredkovaním predaja nehnuteľností, ich zhodnocovaním a realizáciou stavieb. Spolupracuje preto so širokou sieťou dodávateľov a spoločností, ktoré pre ňu zabezpečujú kvalitné strešné krytiny, stavebné povolenia, vykurovanie, okná a veľa ďalších „drobností“, bez ktorých sa žiadna realitka nezaobíde. Ako ich všetky predstaviť svojim klientom? Prostredníctvom prehľadného katalógu, kde dostane každý z nich svoj priestor.

Strany pre jednotlivých dodávateľov sme vytvárali na mieru. Niektorí nám poslali hotové grafiky, ktoré bolo potrebné upraviť, iní zas napísali len svoj web a dali nám voľnú ruku na realizáciu našich nápadov. Výsledkom je naozaj rôznorodý šestnásťstranový katalóg, ktorý má ambíciu rásť ďalej. Prelistovať si ho môžete prostredníctvom nášho ISSUU profilu.

 

Ku katalógu sme pre konateľku firmy Ecology pripravovali aj personalizovanú vizitku, v ktorej kombinujeme symboly spoločnosti – zelený štvorlístok a idylický červený domček na dlani. Napriek tomu, že oba prvky sú výrazné a na vizitke je aj pomerne veľa textu, zostala jednoduchá a prehľadná. Presvedčte sa sami 🙂

ecology vizitka

 

Veronika Samková