Top
reklama v MHD Košice

Reklama pre uši

Hľadáte presne mierenú reklamu, ktorá zastihne vašich klientov práve vtedy, keď to potrebujete? Takú, čo zaujme a nedá sa prehliadnuť? Potom vás určite poteší, že do portfólia našich služieb pribudla zvuková reklama v prostriedkoch košickej MHD. 

Maximálne 20 sekundový spot sa v dopravným prostriedkoch spustí pri príchode na vami vybranú zastávku. Je preto ideálny ako reklama na podujatia, výstavy alebo na službu či obchod, ktorý sa nachádza v jej blízkosti. Krátky text doplnený hudbou či zvukmi je vytváraný v profesionálnom štúdiu, nahrávaný moderátormi s dlhoročnou praxou.

bus-690508_960_720Našich 5 dôvodov, prečo si túto reklamu vybrať:

  • okamžite zasiahne veľkej skupiny potenciálnych zákazníkov, klientov či návštevníkov
  • nedá sa prehliadnuť, vyhodiť ani zničiť
  • je viazaná na vami vybranú lokalitu v blízkosti podujatia, výstavy, obchodu či služby
  • je krátka, stručná a výstižná, preto ľudí neotravuje
  • cena hlasovej kampane obsahuje aj výrobu reklamného spotu, preto nie sú potrebné žiadne dodatočné náklady

Trojdňová kampaň, počas ktorej sa v každom prostriedku MHD bude na vami vybranej zastávke v centre mesta púšťať spot dvakrát za sebou, vás bude stáť len 99€. Pri menej frekventovaných zastávkach je to dokonca ešte menej. Váš spot pritom denne zaznie aj tisíckrát a započuje ho vyše 30 000 párov uší.

Kontaktujte nás a my vám o hlasovej reklame povieme viac. Pomôžeme vám s textami, zabezpečíme ich spracovanie do spotu a pripravíme pre vás štatistiku, na základe ktorej sa budete môcť rozhodnúť, či to stojí za vašu investíciu. My veríme, že áno 🙂

Veronika Samková