Top
Grafické spracovanie a ilustrácie - Ekoknižka Ježka Separka a Slimáčika Naturpáčika

Ilustrovali sme EKOknižku

Koncom októbra pokrstila Nadácia KOSIT prvú ekologickú publikáciu pre deti. Na vyše šesťdesiatich stranách nájdete rozprávky, básničky a pesničky z pier pani učiteliek doplnené o ilustrácie Miša Dudláka z nášho grafického štúdia.

EKOknižka vznikla na základe celoslovenskej literárno-hudobnej súťaže, ktorú vyhlásila Nadácia KOSIT pre učiteľov materských a základných škôl prvého stupňa. Zapojilo sa do nej viac ako 80 škôl s vyše 160 dielami. Z najlepších prác bola zostavená zbierka básní, rozprávok a piesní pre deti vo veku 4 až 10 rokov. EKOknižka Ježka Separka a Slimáčika Naturpáčika je jedinou detskou publikáciou, ktorá sa venuje výhradne ekológii a odpadom. Hlavnými postavičkami sú Ježko Separko, Slimáčik Naturpáčik a ich priatelia, ktorí riešia rôzne problémy týkajúce sa ochrany životného prostredia.

Každé dielo dopĺňa veselá detská ilustrácia, vďaka ktorej si malý čitateľ dokáže príbeh, báseň či pieseň predstaviť a stotožniť sa s ňou. Okrem kresieb sme sa postarali o grafické zalomenie knižky a o tlačový servis.

Poskytnuté služby: ilustrácie, grafické spracovanie knihy a propagačných materiálov, fotografovanie


IMG_4009

IMG_4041
Krst-drťou

Veronika Samková