Top
infotabula

Nové reklamné plochy v našej ponuke. Vyberte si tú vašu!

Ponúkame vám exkluzívny a vysoko efektívny priestor pre vašu propagáciu na informačných plochách, ktoré sú umiestnené na najfrekventovanejších miestach v meste Košice. Pokrývame centrálnu zónu mesta, ale aj priestor mestských častí STARÉ MESTO, SEVER, JUH, TERASA a MIER.

Informačné plochy sú umiestnené okolo stĺpov verejného osvetlenia trakčných stĺpov tak, aby oslovili čo najširšiu skupinu obyvateľov i návštevníkov mesta. Nachádzajú sa v blízkosti zastávok mestskej hromadnej dopravy, veľkých obchodných reťazcov, základných, stredných a vysokých škôl, internátov, nemocníc, kultúrnych inštitúcií, podnikateľských centier. Nájdete ich aj na autobusovej a železničnej stanici, pri obchodných a kultúrnych centrách.

Konštrukcie, na ktorých sú umiestnené reklamné plochy formátu A1 (594 mm x 841 mm), sú celokovové a skladajú sa z 3 častí (trojuholníkový tvar), alebo zo 4 častí (kosoštvorcový tvar).

Prečo infotabule?
– široké pokrytie územia mesta
– najúčinnejšie oslovenie širokej verejnosti, ktorá sa pohybuje po meste pešo
– najvýhodnejšia forma propagácie v pomere cena/účinnosť
– možnosť lokálnej prezentácie informácií
– vysoká sledovanosť a mimoriadna efektivita vložených investícií
– estetickosť riešenia a prístupnosť pre všetky skupiny obyvateľstva
– pravidelná kontrola a údržba plôch

V prípade záujmu o viac informácií nás kedykoľvek kontaktujte.

Jana Beerová

Vymýšľam, plánujem, milujem tabuľky, kreovanie nových projektov a behy na dlhé trate. Venujem sa stratégiám - marketingovým, komunikačným a ako obchodná riaditeľka aj tým podnikateľským. Popritom občas niečo napíšem, zalomím či nakódim.