Top
Organizácia výstavy FotoKufor

Katalóg fotografií FotoKufor

Pripravili sme plnofarebný katalóg najlepšie ohodnotených fotografií zapojených do súťaže FotoKufor.

Súťaž organizovalo Kultúrne centrum Košického samosprávneho kraja v spolupráci s občianskym združením Legend Foto v rámci projektu Kultúrna fotografia v regióne – KUFOR, financovaného v rámci finančnej podpory z programu cezhraničnej spolupráce HUS (Maďarsko-Slovensko). Cieľom tejto súťaže bolo spopularizovanie troch tematických kultúrnych ciest – vínnej, gotickej a železnej a podpora cezhraničnej spolupráce medzi Maďarskou a Slovenskou republikou.

Katalóg sme spracovali vo formáte A4. Fotografie a ich popisy, ktoré sú stredobodom pozornosti, dopĺňajú pestré grafické prvky v desiatich farbách. Cieľom bolo vytvoriť prehľadný a zároveň pestrý a hravý katalóg.

Radi spracujeme aj vašu publikáciu. Zabezpečíme nielen profesionálne textové a grafické spracovanie, ale aj vysokokvalitnú tlač. Kontaktujte nás a prelistujte si naše referencie naživo.

Jana Beerová

Vymýšľam, plánujem, milujem tabuľky, kreovanie nových projektov a behy na dlhé trate. Venujem sa stratégiám - marketingovým, komunikačným a ako obchodná riaditeľka aj tým podnikateľským. Popritom občas niečo napíšem, zalomím či nakódim.