Top
Grafika - Zajtrajšie noviny

Zalamujeme Zajtrajšie noviny

Čítate Zajtrajšie noviny? Každe dva týždne sa staráme o grafické spracovanie košického periodika.

Zajtrajšie noviny vydáva od apríla 2012 nezisková organizácia Košice región umenia a kultúry (KRUK n. o.). Dvojtýždenník s podtitulom Bezplatný sprievodca kultúrou Košíc prináša informácie najmä o rozmanitých kultúrnych podujatiach, novoty z mesta i kraja, skutočné príbehy (ne)všedných ľudí. Noviny sa však zaujímajú aj o tretí sektor, školstvo a šport. Šestnásť strán vytvára malý redakčný tím v spolupráci s kultúrnymi operátormi a študentmi stredných a vysokých škôl. Svojou troškou v podobe zaujímavých tipov prispieva aj samotná verejnosť.

Košice sú mestom, ktoré ponúka rôzne možnosti a veľký priestor pre kultúru. Práve Zajtrajšie noviny pomáhajú zorientovať sa v týchto možnostiach a priestore. Okrem článkov, rozhovorov, fotoriportov aj vďaka trojstranovému prehľadu kultúrnych podujatí v našom meste.

Pozrite si archív novín: http://zajtrajsienoviny.sk/archiv-novin/

Jana Beerová

Vymýšľam, plánujem, milujem tabuľky, kreovanie nových projektov a behy na dlhé trate. Venujem sa stratégiám - marketingovým, komunikačným a ako obchodná riaditeľka aj tým podnikateľským. Popritom občas niečo napíšem, zalomím či nakódim.